Články

V rámci několika posledních hodin pracovních činností jsme vytvářeli výrobky na školní vánoční jarmark, který se konal 13. 12. 2017 v naší škole. Při tvoření jsme se snažili být originální a využívat hlavně přírodní materiály. Námi vyrobené výrobky jsme poté prodávali na jarmarku, kde se z nás stali opravdový obchodníci, kteří si vyzkoušeli své...

Ve čtvrtek jsme dostali malý tajný úkol. Ke konci prví hodiny jsme se v úplné tichosti vykradli ze třídy a nic netušící jsme se vydali do prvního patra. Tam stál krásný, veliký, světýlky ozdobený strom. Museli jsme slíbit, že budeme úplně jako myši, aby nás nikdo neodhalil. Dostali krásné vánoční ozdoby a možnost strom ozdobit. To jsme udělali s...

Vánoce se kvapem blíží. Abyste si doma mohli odpočítávat zbývající čas do Vánoc, vyrobili třeťáčci krásné adventní svícny. Z domova si donesli svíčky a ozdoby, vzali do ruky tavnou pistoli a pustili se do výroby. Svícny se opravdu velmi povedly, tak doufáme, že vám zpříjemní nadcházející dny. :)

Svatý Martin

13.11.2017

Ve čtvrtek a pátek jsme s dětmi ve třídě přivítali sv. Martina. Přečetli jsme si komiksový příběh o Martinovi, opsali básničku v podobě běhacího diktátu a Martina jsme si na pracovních činnostech vyrobili.

Dnešní hodinu pracovních činností jsme pojali trochu jinak. Jelikož venku je velké množství spadaného listí, rozhodli jsme se ho využít i jinak, než se jím pouze brouzdat. Žáci si vytvořili skupinky a dostali za úkol vytvořit nějaký obraz pomocí přírodnin a spadaného listí.

Dnes to bylo již po čtvrté, kdy jsme se vydali do bazénu na plavecký výcvik. Jelikož pravidelně a poctivě trénujeme, jsme skoro jako ryby ve vodě. Při dnešní hodině jsme si vyzkoušeli, že ve vodě nemusíme pouze plavat, ale i hrát vodní pólo a soutěžit.

Každé pondělí se naše třída společně s druháky vydává do nedalekého bazénu na výuku plavání. V pondělí jsme měli druhou hodinu. Učíme se správně dýchat do vody, koordinovat své pohyby a skákat z můstku. V bazénu jsme skoro všichni jako ryby ve vodě a plavání si velmi užíváme.


Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky